Μικρά Κοψίματα

Τα πρόσωπα των ανδρών ταλαιπωρούνται καθημερινά από το ξύρισμα και την έκθεση στον ήλιο για αυτό απαιτούνται ειδικά προϊόντα για να επαναδημιουργήσουν ένα υγιές και ανθεκτικό  δέρμα. Για να καλυφθούν αυτές οι μοναδικές ανάγκες, ο σωστός συνδυασμός είναι η χρήση της κρέμας Elicina από κοινού με το Elicina Aftershave Balm.  Η χρήση της Elicina βελτιώνει το δέρμα των ανδρών, αναζωογονεί το γερασμένο και καμένο από τον ήλιο δέρμα και δίνει στους άνδρες σημαντικά βελτιωμένη εμφάνιση.

Το ξύρισμα με ξυράφι και οι άλλοι τρόποι αποτρίχωσης, συχνά ερεθίζουν το θύλακα της τρίχας μέχρι του σημείου που προκαλεί πόνο, αύξηση θερμοκρασίας, ερυθρότητα, οίδημα και άλλες δερματικές αντιδράσεις. Αυτές οι αντιδράσεις φαίνονται σαν ερεθισμοί από κόκκινα σημάδια που ενοχλούν αισθητικά αλλά και ουσιαστικά.
Επίσης τα φρεσκοξυρισμένα και κοφτερά πλέον γένια, μπορεί να γυρίσουν και να αναπτύσονται μέσα στο δέρμα. Αυτά τα παθολογικά συμπτώματα συμβαίνουν επειδή τα αιμοφόρα αγγεία της περιοχής διευρύνονται για να μεταφέρουν επιπλέον λευκά κύτταρα για να καταπολεμηθούν τα βακτηρίδια και τα άλλα ξένα σωματίδια που συγκεντρώνονται στη περιοχή της πληγής. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, νεκρά κύτταρα να αρχίσουν να συγκεντρώνονται και να δημιουργούν  πύον κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της επούλωσης.
Οποιαδήποτε τρίχα στην φλεγμαίνουσα περιοχή που δεν μπορεί να διαπεράσει κανονικά το δέρμα και επιδεινώνει την επηρεασθείσα περιοχή πρέπει να αφαιρεθεί για να εξασφαλιθεί η κατάλληλη και η πλήρης θεραπεία.

Elicina: Είναι ένας τρόπος φιλικός στο δέρμα που γρήγορα και απαλά μειώνει τα μικροκοψίματα, τις τρίχες που γυρίζουν εσωτερικά κάτω από το δέρμα και τους ερεθισμούς που προκαλούνται από τις διάφορες μεθόδους αποτρίχωσης (όπως η αποτρίχωση με κερί που κάνουν οι γυναίκες).
Τα σημάδια που μένουν από την αφαίρεση της τρίχας που γυρίζει εσωτερικά, μπορούν να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά, μέχρι του σημείου να εξαφανισθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω των σημαντικών φυσικών αναγεννητικών συστατικών της Elicina.

Elicina Balm για χρήση μετά το ξύρισμα
Η Elicina Aftershave Balm είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τους άνδρες που πάσχουν από ερεθισμούς όταν ξυρίζονται δεύτερη φορά την ίδια μέρα. Η μορφή του Balm είναι πιο υδαρής από την κρέμα διότι περιέχει γαλακτώματα. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί κάτι ενυδατικό μετά. Το Balm έχει τα ίδια συστατικά με την κρέμα Elicina δηλαδή Αλλαντοϊνη και Κολλαγόνο στη φυσική τους μορφή και βιταμίνες Α, C, και Ε. Η Αλλαντοϊνη επιτρέπει την αναγέννηση του δέρματος, ενώ οι πρωτεΐνες και οι βιταμίνες οι οποίες λαμβάνονται από τα λαχανικά που τρέφονται τα σαλιγκάρια έχουν σαν αποτέλεσμα ένα πολύ απαλό δέρμα.
Εάν υπήρξαν οποιαδήποτε κοψίματα κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος, το κολλαγόνο και η ελαστίνη επιτρέπουν στο συνδετικό ιστό να θεραπευτεί. Το φυσικό γλυκολικό οξύ που  περιέχεται στο Balm βοηθά στην ήπια απολέπιση των κυττάρων,  βοηθά στην μείωση των τραυματισμών από το ξυράφι και εμποδίζει το γύρισμα της τρίχας κάτω από το δέρμα.
Το Balm έχει απαλό ευχάριστο άρωμα δεν είναι λιπαρό και απορροφάται εύκολα. Η συσκευασία του είναι σε μπουκάλι των 100 ml και χρησιμοποιείται μια ποσότητα ανάλογα με το πρόβλημα.
Η Elicina cream & balm είναι θαυμάσια για ένα σφριγηλό και υγιές δέρμα.
Είναι ένα φυσικό προϊόν που περιέχει τα επτά πιο πολύτιμα συστατικά φροντίδας του δέρματος συνδυασμένα συνεργικά με τη σοφία της φύσης και όχι από κάποιον ταλαντούχο φαρμακοποιό.
Περιέχει ισχυρό φυσικό γλυκολικό οξύ σε συνδυασμό με αλλαντοϊνη, πρωτεΐνες και βιταμίνες, φυσικά πεπτίδια, ελαστίνη και κολλαγόνο. Όλα τα βιολογικά συστατικά του είναι συμβατά και αντιστοιχούν με αυτά που ήδη υπάρχουν στο δέρμα. Το δέρμα αναγνωρίζει αυτές τις ουσίες και θα τις χρησιμοποιήσει για να αυτοθεραπευθεί χωρίς κίνδυνο υπερδοσολογίας ή τοξικότητας.
Η καθημερινή χρήση της Elicina διαλύει την ‘κόλα’ που κρατά τα νεκρά κύτταρα στην ανώτερη στιβάδα του δέρματος και είναι ένα απόλυτα σημαντικό βήμα, για ένα καλό πρόγραμμα φροντίδας δέρματος.
Τρέφει το δέρμα με πρωτεϊνες, βιταμίνες, ελαστίνη και κολλαγόνο, σε φυσική και φιλική για το δέρμα μορφή. Επίσης είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για τη θεραπεία και την απομάκρυνση των ουλών από ακμή αλλά και για την αναγέννηση του ουλώδους ιστού.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Η Elicina παράγεται από τις εκκρίσεις που αφήνει στο πέρασμα του το σαλιγκάρι “Helix Aspersa Muller”. Αυτές οι εκκρίσεις είναι που δίνουν την ικανότητα στο κέλυφος και το δέρμα του σαλιγκαριού να αναγεννώνται γρήγορα όταν καταστραφούν.

Περιέχει τα ακόλουθα φιλικά στο δέρμα συστατικά με συνεργικές ιδιότητες:

  • Αλλαντοϊνη και πεπτίδια αναγέννησης. Αυτά είναι που κάνουν δυνατή την αναγέννηση του δέρματος. Το σαλιγκάρι έχει από μόνο του την ικανότητα να αναγεννά το δέρμα και το κέλυφος του εάν σπάσει χρησιμοποιώντας το ασβέστιο που παίρνει από την διατροφή του και μέσω της δράσης της αλλαντοϊνης. Η αλλαντοϊνη είναι επίσης αντιοξειδωτικό το οποίο βοηθά να καταπολεμηθούν οι ελεύθερες ρίζες, που καταστρέφουν το δέρμα και επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης.
  • Πρωτεϊνες και Βιταμίνες που έχουν σαν αποτέλεσμα ένα σφριγηλό και απαλό δέρμα. Αυτές οι πρωτεϊνες και οι βιταμίνες αποκτώνται μέσα από το ειδικό διαιτολόγιο των σαλιγκαριών που είναι πλούσιο σε λαχανικά που περιέχουν αυτές τις ουσίες.
  • Φυσικά πεπτίδια
  • Κολλαγόνο και ελαστίνη τα κύρια συστατικά του ανθρώπινου συνδετικού ιστού του δέρματος
  • Γλυκολικό Οξύ το οποίο κάνει δυνατή την απολέπιση και μειώνει τα νεκρά κύτταρα που παραμένουν στην επιφάνεια του δέρματος

Η Elicina cream μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες και παιδιά, σε οποιεσδήποτε δερματικές καταστάσεις χωρίς κανένα κίνδυνο. Εχει αποδειχθεί αποτελεσματική σε χηλοειδή - εγκαύματα – ραγάδες - κηλίδες ηλικίας - μικρά κοψίματα – ρυτίδες – μηρμηγκιές  και ακμή.
Η Elicina δεν χρειάζεται ανάμειξη ή προετοιμασία πριν την χρήση της. Ενα λεπτό στρώμα Elicina πρέπει να απλωθεί πάνω στο δέρμα δύο φορές την ημέρα, κάθε ημέρα, για να ελεγχθεί η ακμή, και  να προληφθούν τα γυρίσματα των τριχών κάτω από το δέρμα, τα κοψίματα στο ξύρισμα και οι ερεθισμοί του δέρματος.
ΟΔΗΓΙΕΣ: Χρησιμοποιήστε το καθαριστικό προϊόν της επιλογής σας ή άφθονο χλιαρό νερό με ένα σαπούνι με ουδέτερο pH πρίν χρησιμοποιήσετε την κρέμα Elicina σε ξηρό δέρμα. Απλώστε λίγη ποσότητα το πρωί και το βράδυ και περιμένετε λίγα λεπτά για απορροφηθεί πρίν βάλετε αντιηλιακό ή  make up.

  • Η Ιστορία
    Η Ιστορία Η ιστορία της ανακάλυψης της Elicina    Τα σαλιγκάρια εμφανίστηκαν στη γη χιλιάδες χρόνια πριν. Κατά την διάρκεια της ¨Αρχαίας Ελληνιστικής Περιόδου¨ άνθρωποι όπως ο Ιπποκράτης, ο Ζέζος και μεταξύ άλλων ο Πλίνιος, χρησιμοποιούσαν το σαλιγκάρι…
 

επικοινωνήστε

ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε.
Φαρμακευτικά & Παραφαρμακευτικά Είδη
Πεντέλης 110 Μαρούσι • Τ.Κ 15126
Τ: 210 8034403 • F: 210 8034495
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.vivapharm.gr
ή επικοινωνήστε μέσω
της ηλεκτρονικής μας φόρμας

μείνετε συντονισμένοι

newsletter: μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα και προϊόντα μας!

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies