Ρυτίδες

Οι ρυτίδες και το φωτογηρασμένο δέρμα είναι μέρος της ηλικίας αλλά η ηλικία δεν είναι η μοναδική αιτία. Μόνο οι ρυτίδες έκφρασης είναι φυσική συνέπεια της ηλικίας. Οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια καθώς και οι βαθύτερες ανάμεσα στη μύτη και στο άνω χείλος, πιθανώς προκαλούνται επειδή οι ελαστικές ίνες του δέρματος χάνονται εξαιτίας της ηλικίας και επιτρέπουν στο δέρμα να χαλαρώσει και να διπλώσει.

Επίσης οι επαναλαμβανόμενες εκφραστικές κινήσεις προκαλούν βαθιές ρυτίδες.     
Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες ρυτίδες είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής έκθεσης στις υπεριώδεις ηλιακές ακτίνες δηλαδή στις UVA που είναι υπεύθυνες για το μαύρισμα, τις ρυτίδες και το μελάνωμα και στις UVB που είναι υπεύθυνες για το ηλιακό έγκαυμα και το βασικό squamus καρκίνωμα. Η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να καταστρέψει το δέρμα αυξάνοντας την παραγωγή των πρωτεολυτικών ενζύμων τα οποία καταστρέφουν το κολλαγόνο, το συνδετικό ιστό που βρίσκεται κάτω από το χόριο. Υπάρχουν πολλές προσεγγίσεις στο πρόβλημα των ρυτίδων: χρήση laser, peeling, ενέσεις κολλαγόνου και τοπικές κρέμες ,συμπεριλαμβανομένου και του peeling με γλυκολικό  οξύ.     

  • Η ELICINA περιέχει γλυκολικό οξύ στη φυσική του μορφή από τις εκκρίσεις του σαλιγκαριού και ελαστίνη ,κολλαγόνο, αλλαντοϊνη, πρωτεΐνες και βιταμίνες, καθώς και φυσικά πεπτίδια, συνδυασμένα σε μία ουσία με τη σοφία της φύσης για την καθημερινή φροντίδα και θεραπεία των κατεστραμμένων ιστών. Το δέρμα αναγνωρίζει τα φιλικά σε αυτό συστατικά και τα χρησιμοποιεί ενισχύοντας την ικανότητα αυτοθεραπείας. Και επειδή είναι συμβατά με το δέρμα, δεν υπάρχει κίνδυνος για αλλεργικές αντιδράσεις.
  • Η Elicina καταπολεμά τις ρυτίδες. H Elicina είναι μια φυσική πρωτεϊνούχος κρέμα ημέρας και νύκτας για όλες τις ηλικίες και τα χρώματα δέρματος. Αναγεννά το φωτογηρασμένο δέρμα, μειώνει τις ρυτίδες, κηλίδες ηλικίας, σοβαρές  δυσχρωμίες και δερματικές βλάβες από ακτινική κεράτωση.
  • Η Elicina είναι ένα φυσικό  προϊόν για τους ιστούς του δέρματος που ανακαλύφθηκε τυχαία και συγκεντρώθηκε από τις εκκρίσεις του σαλιγκαριού Helix Aspersa Muller σε μια μυστική διαδικασία παραγωγής. Είναι η ίδια έκκριση που χρησιμοποιεί το σαλιγκάρι για να αναγεννήσει γρήγορα το κέλυφος και το σώμα του όταν υποστούν βλάβη. Τώρα μετά από χρόνια αποδεδειγμένων αποτελεσμάτων και επιστημονικής αξιολόγησης παρουσιάστηκε η Elicina σαν κρέμα, αντιρυτιδική, για κηλίδες ηλικίας και προβλήματα του δέρματος όπως ακμή, λιπαρότητα, ουλές κλπ.
  • Η ELICINA μειώνει τις λεπτές ρυτίδες του προσώπου, τις δυσχρωμίες (κηλίδες ηλικίας) και τις σκληρές επιφάνειες του δέρματος που συσχετίζονται με χρόνια έκθεση στον ήλιο. Τα φυσικά συστατικά της αποβάλλουν το νεκρό δέρμα, απομακρύνουν τις βλάβες από ακτινική κεράτωση, συντελούν και διεγείρουν την αναγέννηση κολλαγόνου και ελαστίνης ,και επιτρέπουν στα κύτταρα της εξωτερικής στιβάδας τα οποία συνεχώς αντικαθίστανται, να ωριμάσουν  πιο φυσιολογικά από ότι τα κατεστραμμένα από τον ήλιο κύτταρα.

Η ELICINA είναι μια  κρέμα που περιέχει φυσικά βιολογικά συστατικά  που έχουν θεραπευτικές ιδιότητες στις ρυτίδες και το φωτογηρασμένο δέρμα:

1.  Η αλλαντοίνη κάνει δυνατή την αναγέννηση του δέρματος των ανθρώπων και των ζώων. Το σαλιγκάρι έχει την ικανότητα να αναγεννά το κέλυφός του όταν σπάσει, χρησιμοποιώντας το ασβέστιο που λαμβάνει από τη διατροφή του και μέσω της δράσης της αλλαντοϊνης. Η αλλαντοϊνη είναι επίσης ένα αντιοξειδωτικό που βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών οι οποίες καταστρέφουν δέρμα  και επιταχύνουν την  διαδικασία γήρανσης.

2.  Οι πρωτεΐνες και οι βιταμίνες έχουν σαν αποτέλεσμα  ένα υγιές και απαλό δέρμα. Οι πρωτεΐνες και οι βιταμίνες αυτές περιέχονται  στη διατροφή του σαλιγκαριού που είναι πλούσια σε λαχανικά .Οι βιταμίνες επίσης δρουν και σαν αντιφλεγμονώδη.

3. Τα φυσικά πεπτίδια βοηθούν στην γρήγορη ανάπλαση

4. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη, είναι τα βασικά συστατικά του συνδετικού ιστού του ανθρώπινου δέρματος. Η απώλεια αυτών ινών που είναι σημαντικές, για τη σταθερότητα και την ευκαμψία του δέρματος προκαλεί τη δημιουργία ρυτίδων. Το φυσικό κολλαγόνο και η ελαστίνη στην ELICIΝΑ, βοηθούν στην ανανέωση και αναζωογόνηση των σημείων που έχουν ρυτίδες.

5. Το γλυκολικό οξύ, το οποίο κάνει δυνατή την απολέπιση στο δέρμα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τις βλάβες από ακτινική υπερκεράτωση που οφείλονται στην ηλιακή ακτινοβολία.

Η κόλλα που κρατά τα νεκρά κύτταρα πάνω στο πρόσωπο μας ήταν κάποτε απαλή αλλά σκληραίνει καθώς μεγαλώνουμε. Εάν αναρωτιέστε γιατί το χρώμα του δέρματός σας δείχνει πιο μουντό, είναι γιατί βλέπετε το πάνω μέρος του δέρματος που βρίσκονται τα νεκρά κύτταρα. Απαλλαχτείτε από αυτά! Αυτός είναι ο τρόπος για να  θεραπεύσετε το υπόλοιπο ζωντανό δέρμα σας. Το νεκρό δέρμα δεν αφήνει το οξυγόνο, την υγρασία και τα διατροφικά στοιχεία να φθάσουν στο ζωντανό δέρμα. Επίσης καθώς μεγαλώνουμε το παλαιό δέρμα έχει την τάση να χαλαρώνει και να δημιουργεί ρυτίδες.
Το νέο δέρμα που αναπτύσσεται από κάτω είναι πιό σφριγηλό και πιό λείο. Το νέο δέρμα είναι εκεί κάτω από το παλιό, απλά είναι θαμμένο. Η νεανική επιδερμίδα είναι πάντοτε καταπληκτική!
Ακόμα και η επιδερμίδα ενός παιδιού  αποβάλει τα νεκρά κύτταρα κάθε μέρα καθώς τρίβεται με τα ρούχα ή με τις πετσέτες στο μπάνιο. Η ELICINA περιέχει γλυκολικό οξύ (1,6%) στη φυσική του μορφή από τις εκκρίσεις του σαλιγκαριού που βοηθά κάνοντας απαλή απολέπιση στην εξωτερική σκληρή στιβάδα του δέρματος όπου η  υπερβολική συγκέντρωση των νεκρών κυττάρων μπορεί να συσχετισθεί με πολλές από τις γνωστές σήμερα δερματικές καταστάσεις. Αυτή η απολέπιση αποβάλει και διαλύει την εξωτερική στιβάδα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, και προσφέρει αποτελεσματική φροντίδα σαν καθαριστικό,  ελευθερώνοντας τους πόρους στο δέρμα που έχει ακμή, κηλίδες ηλικίας, δυσχρωμίες και ουλές και απαλύνει τις λεπτές γραμμές σε φωτογηρασμένα πρόσωπα. (ηλιοκαμένο δέρμα)

Η ευεργετική δράση της κρέμας ELICINA στην αναγέννηση του φωτογηρασμένου δέρματος και των κατεστραμμένων ιστών του δέρματος οφείλεται στο υπάρχον πολύπλοκο σύστημα φυσικών συστατικών που περιέχονται στο δέρμα. Ετσι η δράση της ελέγχεται από φυσικούς μηχανισμούς που δρουν αργά ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο υπερδοσολογίας. Γιαυτό δεν έχει παρενέργειες όπως άλλα προϊόντα που περιέχουν γλυκολικό οξύ σε μορφές πολύ ισχυρές για το δέρμα. Η Elicina όχι μόνο παρέχει τα φυσικά συστατικά που μπορεί να λείπουν από το δέρμα, αλλά επίσης αποκαθιστά τη διαδικασία αναγέννησης του δέρματος διεγείροντας τα βλαστικά κύτταρα. Αυτά βρίσκονται στη βάση του δέρματος και μεταναστεύουν για να αντικαταστήσουν τα κατεστραμμένα κύτταρα στην επιφάνεια του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι ένα υγιες, σφριγηλό και ελαστικό δέρμα, με φυσιολογικό χρώμα και υφή.

Δοκιμάστε την ΕLICINA και αποκτήστε και πάλι γρήγορα νεανικό & υγιές δέρμα.

Χρήση: Δύο φορές την ημέρα σε καθαρό δέρμα.

  • Η Ιστορία
    Η Ιστορία Η ιστορία της ανακάλυψης της Elicina    Τα σαλιγκάρια εμφανίστηκαν στη γη χιλιάδες χρόνια πριν. Κατά την διάρκεια της ¨Αρχαίας Ελληνιστικής Περιόδου¨ άνθρωποι όπως ο Ιπποκράτης, ο Ζέζος και μεταξύ άλλων ο Πλίνιος, χρησιμοποιούσαν το σαλιγκάρι…
 

επικοινωνήστε

ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε.
Φαρμακευτικά & Παραφαρμακευτικά Είδη
Πεντέλης 110 Μαρούσι • Τ.Κ 15126
Τ: 210 8034403 • F: 210 8034495
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.vivapharm.gr
ή επικοινωνήστε μέσω
της ηλεκτρονικής μας φόρμας

μείνετε συντονισμένοι

newsletter: μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα και προϊόντα μας!

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies